7 Σεπτεμβρίου, 2016

Το Νερό Ερύμανθος είναι το Επίσημο Νερό του Swim The Canal 2016

Το Swim the Canal είναι ένας αγώνας κολύμβησης ενηλίκων και παιδιών που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στις 27 Σεπτεμβρίου 2016 στη Διώρυγα της Κορίνθου (Ισθμός) .

Η φετινή πρώτη διοργάνωση αποκτά ιστορική σημασία καθώς  είναι η πρώτη φορά από την κατασκευή της διώρυγας του Ισθμού, το 1893, που πραγματοποιείται ένας κολυμβητικός  αγωνιστικός  διάπλους! Όλοι οι κολυμβητές που θα συμμετάσχουν καθώς και οι εθελοντές και οι χορηγοί της διοργάνωσης θα αποτελέσουν ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της  Διώρυγας!

Οι συμμετέχοντες θα  διασχίσουν κολυμπώντας μία απόσταση περίπου  6 χιλιομέτρων  κατορθώνοντας σε έναν και μόνο αγώνα να κολυμπήσουν στα νερά τόσο του Κορινθιακού όσο και του Σαρωνικού κόλπου!

Το Νερό Ερύμανθος είναι το Επίσημο Νερό του Swim The Canal 2016 και στηρίζει έμπρακτα με όλες του  τις δυνάμεις την ιστορική αυτή διοργάνωση  και εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.swimthecanal.com .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + seventeen =