6 Νοεμβρίου, 2015

Άλμα Ζωής και Ερύμανθος ‘’περπάτησαν’’ ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Ο Σύλλογος  Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» διοργάνωσε στην Πάτρα τη δράση Pink the City”  στις 25 Οκτώβριου 2015.Πάνω από 5000 άνθρωποι συμμετείχαν σε έναν συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ στο κέντρο της πόλης φορώντας τα ροζ μπλουζάκια της δράσης.

«Περπάτησαν για την ΖΩΗ» όπως ήταν και το κεντρικό μότο της εκδήλωσης και είχαν ως στόχο να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν για την ύψιστη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Νωρίτερα, σε ένα συγκινητικό δρώμενο, έξι γυναίκες-μέλη εξομολογήθηκαν από την καρδιά τους τα συναισθήματα που τους έφερε η διάγνωση του καρκίνου και πως η καθεμία το ξεπέρασε .

Την εκδήλωση παρουσίασε η ηθοποιός κα Χρύσα Ρώπα , ενώ χαιρέτισαν ο Αντιπεριφερειάρχης  Αχαΐας κος Αλεξόπουλος  και ο Δήμαρχος Πατρέων κος Πελετίδης.

Η ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ, ως μια εταιρία που έχει στο επίκεντρο των προσπαθειών της τον άνθρωπο, δεν μπορούσε παρά να σταθεί συμπαραστάτης στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια διαθέτοντας πάνω από 5000 φιάλες Νερό Ερύμανθος για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × five =