[rev_slider company]

company-profile-anchor

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ ΝΕΡΟΥ ΑΕ» με διακριτικό τίτλο  «ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ» είναι μία ελληνική εταιρία η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2014 με την παραγωγή και διάθεση στην αγορά του Επιτραπέζιου Νερού ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από  νέους σε ηλικία ανθρώπους που είναι απόλυτα προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας και που θεωρούν πως επιτυχημένη επιχείρηση είναι μία ανθρωποκεντρική και εξωστρεφής επιχείρηση.

Η ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε. διαθέτει ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Ίσωμα του Δήμου Ερυμάνθου στον Νομό Αχαΐας.

Εκεί, λοιπόν, στους πρόποδες του ομώνυμου όρους  εμφιαλώνεται με μεγάλη φροντίδα και επιμέλεια ο  ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ, Το Νερό Των Ανθρώπων.

bottles

test

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ έχει ως βασική φιλοσοφία πως ο άνθρωπος είναι ο μόνος που ορίζει την επιτυχία και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης. Ο τελικός καταναλωτής, ο εμπορικός συνεργάτης, ο εργαζόμενος, ο προμηθευτής.

Συνεπώς, όλοι μας οι ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι απορρέουν από τον εξής βασικό και πρωταρχικό στόχο· την ικανοποίηση και άψογη εξυπηρέτηση όλων των εμπλεκομένων με την επιχείρηση ανθρώπων.

O σημαντικότερος άνθρωπος στην ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ.

Καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες μας σχεδιάζουμε, εφαρμόζουμε αλλά και ελέγχουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε στους καταναλωτές εμφιαλωμένο νερό υψηλής ποιότητας. Για να το επιτύχουμε αυτό εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων πιστοποιημένο κατά το διεθνές πρότυπο  EN ISO 22000:2005 από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης TUV AUSTRIA HELLAS, επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες  και εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας.

Η γραμμή κρούσης της  επιχείρησης μας

Στην ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ θεωρούμε δεδομένο πως η ανάπτυξη μας έρχεται μόνο μέσα από την ανάπτυξη των συνεργατών μας. Θέλουμε ο ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ  να αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για αυτούς. Η εμπορική συνεργασία βασίζεται πρωτίστως στην εμπιστοσύνη και για αυτόν τον λόγο:

  • Διαμορφώνουμε μία αξιόπιστη και συνεπή εμπορική πολιτική.
  • Επενδύουμε στη σωστή συσκευασία που συμβάλει στην ασφάλεια του νερού, στην απροβλημάτιστη μεταφορά του και στην  σωστή αποθήκευση του.
  • Εκτελούμε πάντα τις παραγγελίες των συνεργατών μας εντός των συμφωνηθέντων χρόνων παράδοσης και στις σωστές ποσότητες.

Η κινητήρια δύναμη της εταιρίας

Οι άνθρωποι της ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗΣ ΑΕ αποτελούν την κινητήρια δύναμη της επιχείρησης. Είναι εκείνοι που με πνευματικό και σωματικό κόπο:

  • Εξασφαλίζουν την υψηλή και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα του νερού ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ
  • Δίνουν λύσεις σε προβλήματα
  • Εξυπηρετούν άμεσα τους εμπορικούς μας συνεργάτες
  • Διαμορφώνουν προοπτικές ανάπτυξης για την εταιρία και τους ίδιους
  • Συμβάλλουν αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας

Η ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ θεωρεί το προσωπικό της πυρήνα της επιχείρησης και επενδύει για την κατάρτιση του αλλά για τη διαμόρφωση ενός απόλυτα ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Ο εγγυητής της καλής λειτουργίας

Η ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ αναγνωρίζει πως ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της και της εύρυθμης λειτουργίας της οφείλεται στους πετυχημένους προμηθευτές της και τις πιστοποιημένες για την ποιότητα τους Α΄ ύλες και υπηρεσίες τους. Η αξιοπιστία των συναλλαγών μας αποτελεί το βασικότερο σύμμαχο για την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους.

company-responsibility-anchor

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ είναι μια κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρία που έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Αναγνωρίζει έμπρακτα ότι οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη την κοινωνία και η κοινωνία ομοίως τις επιχειρήσεις. Συνεπώς, ένας εκ των βασικότερων στόχων μας είναι η διαρκής προσπάθεια ανταπόδοσης στην κοινωνία.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου προσπαθούμε να συμμετέχουμε χορηγικά σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, να πραγματοποιούμε δωρεές σε οργανώσεις και σωματεία κοινωφελών σκοπών και να επικοινωνούμε μέσα από τις καμπάνιες μας μηνύματα για κοινωνικές δράσεις όπως η εθελοντική αιμοδοσία. Για αναλυτικότερη ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε το blog μας.

emfialomeno-nero-erymanthos-water 42

facilities-anchor

emfialomeno-nero-erymanthos-water 28

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στο Ίσωμα του Δήμου Ερυμάνθου η ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ σε μία ιδιόκτητη έκταση 10.000τμ διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 2.500τμ στις οποίες στεγάζονται 3 σύγχρονες γραμμές παραγωγής, αποθήκες τελικών προϊόντων, ένα πλήρως εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο καθώς και γραφεία.

Οι γραμμές παραγωγής είναι πλήρως καθετοποιημένες και αυτοματοποιημένες με δυναμικότητα εμφιάλωσης 10.000 φιάλες ανά ώρα. Από την παραγωγή της πλαστικής φιάλης και την εμφιάλωση της μέχρι την τυποποίηση, την τελική συσκευασία και παλετοποίηση ο ανθρώπινος παράγοντας έχει εποπτικό ρόλο για τη διασφάλιση της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας της παραγωγής.

Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι κατάλληλοι για την αποθήκευση εμφιαλωμένου νερού κατασκευασμένοι με υλικά υψηλής μόνωσης καθώς επίσης διαθέτουν και κλιματισμό για την επίτευξη χαμηλών θερμοκρασιών. Βρίσκονται σε απόλυτη συνέχεια των χώρων παραγωγής ούτως ώστε τα τελικά προϊόντα να μην εκτίθενται ούτε στιγμή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Στους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης η μεταφορά πρώτων υλών ή τελικών προϊόντων γίνεται μόνο με ηλεκτροκίνητα ή χειροκίνητα περονοφόρα για την αποφυγή του οποιοδήποτε ρύπου εντός των εγκαταστάσεων.

Το μικροβιολογικό εργαστήριο της εταιρίας είναι πλήρως εξοπλισμένο και πραγματοποιεί καθημερινά εκατοντάδες ποιοτικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους σε πρώτες ύλες, τελικά προϊόντα και εγκαταστάσεις.

emfialomeno-nero-erymanthos-water 27
emfialomeno-nero-erymanthos-water 79
emfialomeno-nero-erymanthos-water 80
emfialomeno-nero-erymanthos-water 48
emfialomeno-nero-erymanthos-water 76
emfialomeno-nero-erymanthos-water 77