14 Οκτωβρίου, 2016

Το Νερό Ερύμανθος υποστηρίζει το Pink The City 2016

Το Pink The City 2016 είναι ένας συμβολικός περίπατος στην πόλη της Πάτρας που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»   Ν. Αχαΐας.

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στις 10:30 πμ.

Πρόκειται για ένα συμβολικό περπάτημα από την Πλατεία Γεωργίου ως τον Μόλο της Αγίου Νικολάου, για το οποίο ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα στις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού καθώς και στον γενικό πληθυσμό, να έλθουν και να περπατήσουν μαζί με τις γυναίκες μέλη του Συλλόγου, από τα Ψηλά Αλώνια ως το Μόλο της πόλης, συμβολίζοντας με τα βήματα τους , τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ζωή, την ελπίδα και το φως.

Σκοπός αυτού του περάσματος είναι η προώθηση :

Της συλλογικότητας και της συντροφικότητας απέναντι στη γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει
Της αλληλεγγύης για κάθε άνθρωπο που θέλει να δώσει σε αυτό το πέρασμα τον δικό του συμβολισμό (σωματική ή ψυχική υγεία, εξάρτηση κ.α.)
Της αξίας της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού
Της ευαισθητοποίησης των νέων
Του εθελοντισμού
Το Νερό Ερύμανθος δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στο κάλεσμα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»  και για τον λόγο αυτό  θα καλύψει τις ανάγκες της διοργάνωσης σε εμφιαλωμένο νερό, διαθέτοντας  επετειακές φιάλες με ροζ καπάκια και ετικέτες ειδικά εμφιαλωμένες για το Pink The City 2016.

Όλοι μαζί  “βάφουμε” για μία ημέρα την Πάτρα  ροζ και δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού διασχίζοντας την πόλη!!

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.almazoispatras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen + fifteen =