18 Απριλίου, 2016

Ο Ερύμανθος “έτρεξε” στον Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 17 Απριλίου 2016 ο 3ος Αυθεντικός Κλασσικός Ημιμαραθώνιος.  Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Μαραθώνα διοργάνωσε το σπουδαίο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός, βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά από κάθε άλλη φορά.

Οι συμμετοχές των αθλητών έφτασαν τις 2000 αριθμό που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση ενώ για πρώτη φορά παρακολουθήσαμε το αγώνισμα της Σκυταλοδρομίας Ημιμαραθωνίου.

Η ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ ΑΕ  δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στο κάλεσμα του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη και διέθεσε πάνω από 20.000 επετειακές φιάλες Νερό Ερύμανθος  με το σήμα της διοργάνωσης  για τις ανάγκες αθλητών, εθελοντών και θεατών.

Το ραντεβού δόθηκε στο σημείο της  ιστορικής αφετηρίας του Μαραθώνιου Δρόμου στο Μαραθώνα και από εκεί άνθρωποι κάθε ηλικίας γεύτηκαν την χαρά της συμμετοχής σε έναν Αυθεντικό Κλασσικό Ημιμαραθώνιο.

Σύμμαχος στην προσπάθεια τους καθώς και στην προσπάθεια όσων εργάστηκαν για την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης στάθηκε το Νερό Ερύμανθος  που με τη φυσική και αναλλοίωτη του γεύση  έδωσε μία νότα δροσιάς  στην μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δήμος Μαραθώνα  ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο για τις 23 Απριλίου 2017 όποτε και θα πραγματοποιηθεί  ο 4ος Αυθεντικός Κλασσικός Ημιμαραθώνιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × three =